liten tillbakablick i bilder

2005
Med inspiration från matisse
2007
2008
2011

Mycke att göra...

Just för tillfället har jag inte så mycket tid över till att uppdatera bloggen, är mer aktiv på twitter numera där hittar du mig som @karro_vp så den som är intresserad av att veta vad som händer får gärna kika in där.

Just nu håller jag på att förbereda inför en presentation som jag ska göra nästa vecka inför en jury som sedan ska komma med feedback på hur jag kan utveckla mitt företag. Det ska bli intressant men är ganska nervös inför det också också.

Jag arbetar fortfarande med förberederserna inför montern som jag ska bygga på yrkes och utbildningsmässan. Naurligtvis arbetar jag även med mina egen möbelkollektion som sakta och säkert börjar ta form.

Sitter mina sista dagar på Krenovas inkubator nu och håller därför på att göra i ordning ett ordentligt hemmakontor, bild på det en annan dag för nu är allt huller om buller.

ska försöka göra ett lite mer intressant inlägg har snart...men just nu har jag tyvärr inte tid och ork.


Mitt bord har åkt till Stockholm

Idag så åkte mitt bord ner till Stockholm, Krenova ska visa upp sig på Västerbottensdagarna på Grand Hotell och några av oss inkubatörer har med våra prdukter etc där. Mitt bord fick följa med och det känns roligt. Jag visade upp det redan 2010 på möbelmässan, men nu är det fortfarande aktuellt med tanke på att jag håller på att utveckla en möbelkollektion i samma stil. Jag hoppas på att under våren kunna visa upp flera av de nya möblerna i kollektionen.


Jag längtar efter färg



Så här i början av året brukar jag alltid börja längta efter färg, jag vill inreda med färg, jag vill arbeta med färg och jag vill äta färgglad mat. Jag tror att jag behöver energin som färg kan ge, har du nån gång tänkt på hur mycket du påverkas av färger runt dig? Jag har studerat färgpsykologi och det är väldigt intressant hur färger påverkar oss, de styr våra ögon, det är nästan omöjligt att inte lockas av en varm röd färg. Dessa trick använder jag mig av i mitt arbete.


Inspiration till design under 2012

Jag tycker att det är roligt att börja året med ny inspiration, passande nog så har jag arbetat med att ta fram bilder till en inspirationsföreläsning och jag är fullladdad med ny inspiration inför årets designprojekt. Jag kommer att inspireras av asiatisk estetik, vikt papper, lager på lager och intressanta 3D effekter.




http://rococoannija.tumblr.com/post/13200124124



Årets lista 2011

Bäst: Krenova företagsinkubator - gav mig möjlighet att komma igång och utvecklas i ett kontor fyllt med andra nyföretagare.

Sämst: Rutavdraget! - Städföretagen tjänar stora pengar på folk som har pengar, utnyttjar främst kvinnor att under tidpress utan like städa och slita ut sig.

Miljö: Började just undra om det skulle bli någon vinter alls, men nu snöar det och de verkar inte sluta...sen vinter verkar det bli i år, då får vi se hur lång den blir...

Tv-serie: Downton Abbey - intressant historia, gillar brittiska serier i äldre tider med vackra miljöer och kläder.

Trend:Återbruk  

Mode: - har inte nån aning om vad som varit modernt- är inte den som följer trender

Bästa tidskrift: Kloka hem - inredningsmagasin i hållbarhetens tecken
 
Favoritplats: Min energibrygga nere vid nydalasjön

Årets butik: La-Di-Da - Umeå Lokal design, ekologiskt och fairtrade

2012: Ser fram emot intressanta utmaningar yrkesmässigt och mer balans och harmoni privat.

RSS 2.0